Autor: Signe Sillasoo • 30. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kino kolib katusele!

Reedel, 2. juulil avatakse Viru Keskuse katuseterrassil Katusekino, kus näidatakse oktoobri alguseni mitmekülgset väärtfilmivalikut.

Avahooajal tuuakse unikaalses kinos huvilisteni 70 täispikka kinoseanssi. Kinno mahub ühele seansile korraga 300 inimest ning filme näidatakse katusekinos kolmapäevast pühapäevani. Lisaks avatakse katuseterrassil ka vabaõhukohvik ning baar, mis pakub mõnulemisvõimalusi kolmapäevast pühapäevani kella 12 kuni 2 öösel.    

Katusekino projekti eestvedaja Aivar Laane sõnul on Katusekino programm pandud kokku koostöös PÖFFiga ning kindlasti leiab rikkalikust valikust endale meelepärast vaatamist igaüks. „Kavas on palju rariteetseid filme, mida suurel kinolinal ei ole seni Eestis laialt nähtud, unikaalsust lisab veelgi asjaolu, et igat filmi näitame ainult ühe korra õhtu ning maksimaalselt 2 korda hooaja jooksul,“ rääkis Aivar Laane Katusekino filmivalikust.

Lisaks rariteetsetele filmipärlitele on Katusekino repertuaaris Laane sõnul ka keelatud dokumentaalfilmid, uued filmid, kultusfilmid, valitud komöödiad kui ka Hollywoodi ja kinoklassika. Katusekinos toimuvad ka mitmete filmide Eesti esilinastused ning korraldatakse eriüritusi.

Programmiga saab tutvuda Katusekino koduleheküljel www.katusekino.ee. Pileteid seanssidele saab osta kohapealt ning Katusekino koduleheküljelt, samuti Piletilevi müügikohtadest.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700