Autor: Signe Sillasoo • 1. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MMi näeb homsest linnatänaval

Vabaduse väljaku ekraanidelt hakatakse alates homsest, 2. juulist näitama jalgpallivõistluste ülekandeid, mil võistlus on jõudnud veerandfinaalideni.

„Rahvusvaheline Jalgpalliliit (FIFA) on taotluse Vabaduse väljaku videoekraanidelt jalgpalli MM-i mänge üle kanda rahuldanud,“ kinnitas linnapea nõunik Juhan Paadam.

„Seni on Vabaduse väljaku ekraanidelt üle kantud olümpiamängude murdmaasõite meie medalilootuste osalusel ning Tallinnas toimunud iluuisutamise EM-i. Varasemad kogemused on näidanud, et Vabaduse väljaku ekraanilt suurte spordivõistluste üle kandmine toob sadu silmapaare mõõduvõtmisele ühiselt kaasa elama,“ ütles FIFA-le taotluse esitanud linnateenistujate spordiklubi MTÜ LiVal Sport esimees, linnasekretär Toomas Sepp.

Jalgpalli maailmameistrivõistlused kestavad kuni 11. juulini Lõuna-Aafrika Vabariigis.

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700