Autor: Signe Sillasoo • 8. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskaeg Tallinnas tagasi 

Tänasest kuni 11. juulini toimuvad Tallinnas Keskaja päevad, kus kavas rüütliturniir, laat, meistrikojad ja palju muud põnevat.

Keskaja päevad on Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu üks aasta tähtüritusi, mida korraldatakse juba üle kümne aasta. Päevad leiavad aset Tallinna vanalinnas igal aastal juulikuu esimese täisnädala neljapäevast pühapäevani.

Keskaja päevade ajal võib Tallinna vanalinnas kohata õitsva hansaaja hõngu. Raekoja platsil toimub keskaja turg kauplejate ja meistrikodadega. Üles astuvad muusikud ja tantsijad lähedalt ja kaugelt. Niguliste mäel on lasteala, kus toimuvad õpitoad, rüütliturniir ja palju muud põnevat.

Lisaks on kavas ekskursioonid, teatrietendused, õpikojad ja loengud Niguliste kirik-muuseumis, Pühavaimu kirikus, Kiek in de Kökis, Raeapteegis ja mujal.

Laupäeva, 10. juuli õhtul on Tornide väljakul koostöös Lillefestivaliga keskaja õhtu, kus laval astuvad üles erinevad muusikakollektiivid, Tammsaare Teater ja Revali Trubaduurid. 

Lisainfot  www.folkart.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700