Autor: Signe Sillasoo • 12. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirital muudetakse nädala lõpus liikluskorraldust

14.-17. juulini muudetakse Pirita tee ja Narva mnt Lauluväljaku piirkonnas ajutiselt liikluskorraldust seoses Õllesummeri toimumisega.

Munitsipaalpolitsei Amet palub sel ajal seal autot parkides tähelepanelikult jälgida liikluskorraldusvahendeid ning värskendada oma teadmisi liikluseeskirjast (eeskirja muudeti viimati 18.06.2010). Parkimiskorra  eirajale määratakse rahaline trahv ja sõiduk võidakse teisaldada.

Ajutised liikluskorralduse muudatused 14-17. juulini on järgmised:

- Keelatud on peatumine ja parkimine Oru, Joa ja Kursitiku tänavatel.

- Pirita teel Russalka juurest kuni Eesti Näituste hooneni on kiirusepiirang 30 km/h

- Narva mnt. alates Oru tänavast kuni Turba tänavani (Lasnamäe väravani) on kiirusepiirang 30 km/h

- Oru ja Mere väravate juures olevatel ülekäiguradadel reguleerivad liiklust liiklusreguleerijad 

Samuti palutakse olla korrektne ja viisakas parkimisel Kadriorus ja teistes Lauluväljaku lähipiirkondades. Mitte parkida erahoovidesse, kõnniteedele ja haljasaladele. Võimalusel palutakse tulla üritusele jalgsi või ühiskondliku transpordiga. 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700