15. juuli 2010
Jaga lugu:

Selgeltnägija mõjutas korteriostjat tehingust loobuma

Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino kirjutab firma blogis juhtumist, kus potentsiaalne ostja loobus kinnisvaratehingust pärast selgeltnägijaga konsulteerimist.

Kinnisvaratehingud võivad ära jääda ka kõige kummalisematel põhjustel. Kogenud maaklerid on juba harjunud sellega, et ostjad ei saa laenu, mõtlevad viimasel hetkel ringi, leiavad parema pakkumise, lähevad omavahel tülli vms.

Möödunud nädala juhtum üllatas juba ka kogenud kinnisvaramaaklerit. Maria-Kristina Sarapik leidis ühele korterile ostja, kusjuures ostusoovijatest mees ja naine olid mõlemad ostetavast pinnast vaimustuses.

Maakler hakkas juba tehingu üksikasju kokku leppima, kui päev hiljem tuli ostjatelt kõne, et nad siiski loobuvad ostmisest. Üllatunud maakleri küsimuse peale selgus lõpuks ka põhjus, miks ostjad loobusid.

Nimelt olid ostjad otsustanud saada oma ostule veel lisakinnitust ning seda kindlust läksid nad saama selgeltnägija käest. Kogu konsultatsioon toimus telefoni teel, selgeltnägija vaatas korteri pilte arvutist ning leidis, et selles korteris on halb energia! Ostjad, kes veel 24 tundi tagasi olid täiesti kindlad oma ostus, sattusid selgeltnägija arvamusest masendusse ning loobusid ostmisest.

Autor: Signe Sillasoo, Tea Taruste

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee