Autor: Signe Sillasoo • 15. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas on nüüd avatud Eesti suurim Uuskasutuskeskus

Uuskasutuskeskuse uues Tatari tänaval asuvas poes müüakse nii kasutatud riideid, mööblit, nõusid kui jalgrattaid. Alates sügisest hakatakse korraldatama poodi ka klassiekskursioone, et harida lapsi ja noori keskkonnateadliku tarbimise küsimustes.

"Et rõhutada meie sõnumit puhtast ja keskkonnasõbralikust Eestist, oleme kauplust sisustades kasutanud võimalikult palju taaskasutatud asju, kogu kaupluse mööbel on teisel ringil", märkis Uuskasutuskeskuse tegevjuht Katriin Jüriska.

Jüriska sõnul on vajadus uue kauplemispinna järele olnud juba aastaid – Uuskasutuskeskuse Paide tänava kauplus asub majas, mis juba ammu lammutatud peaks olema.

"Aeg on näidanud, et selline teenus on inimestele väga vajalik – suurenenud on nii ostajate arv kui ka nende inimeste arv, kes oma kasutult seisvaid asju Uuskasutuskeskusesse toovad," lausus Jüriska.

Tema sõnul võib nende inimeste arvu suurenemisest, kes oma korralikele, kuid ebavajalikele asjadele Uuskasutuskeskuse kaudu teise elu annavad, järeldada, et rasketel aegadel on inimesed solidaarsemad ja soovivad rohkem kaaskodanikke aidata.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700