Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 16. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi Eesti uueks peatoimetajaks saab Raimo Ülavere

SIA Delfi Holding nõukogu otsustas valida alates 16.08.2010 ettevõtte uueks juhatuse liikmeks senise Delfi Eesti peatoimetaja Urmo Soonvaldi. ASi Delfi nõukogu otsustas Delfi Eesti uueks peatoimetajaks ja juhatuse liikmeks valida Raimo Ülavere, teatas Ekspress Grupp börsile.

Urmo Soonvaldi ülesanneteks Delfi Grupis saavad olema kogu grupi sisulise

arendamise küsimused ning erinevate riikide ajakirjandusliku kompetentsi

koondamine ja arendamine ning ajakirjandusliku koostöö koordineerimine.

Delfi Eesti uus peatoimetaja Raimo Ülavere on aastatel 1993-2007 töötanud

erinevatel ametikohtadel ajalehes Äripäev, neist viimati peatoimetaja

asetäitjana. Seejärel töötas Ülavere lühikest aega ajalehe Postimees

peatoimetaja asetäitjana, aastatel 2008-2009 OÜs Vain & Partnerid konsultandina ning alates 2009. aastast OÜs Mindsweeper juhatuse esimehe ja juhtide koolitajana. Raimo Ülavere ülesandeks saab olema kindlustada ning jätkata Delfi arengut juhtiva uudiskanalina Eesti internetimaastikul.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700