Urve Vilk • 18 august 2010
Jaga lugu:

Facebook hoiatab libarakenduste eest 

Kõige uuemaks Facebooki libarakenduseks, mille suhtes kasutajaid hoiatatakse, on "Dislike" nupp, vahendab BBC. 

 Facebook pakub juba rakendust "Like", mis võimaldab positiivselt hinnata teiste kasutajate postitusi. Rakendus "Dislike" aga lubab väidetavalt teiste kasutajate postitusi ja kommentaare negatiivselt hinnata. Kuigi rakendus väljareklaamitud eesmärke ei täida, annab  kasutaja allalaadimise hetkel loa ligipääsuks oma kontole. Seejärel hakkab ta saama onlineküsitlusi sisaldavat rämpsposti, mille koostajad selle eest raha saavad.

Küsitlusi peetakse seaduslikeks, kuna nad paistavad tulevat eksisteerivatelt äriettevõtetelt. Firmad aga eitavad seotust rämpsposti saatmisega, mistõttu arvatakse, et kirju edastavad pideva järelevalveta  tütarettevõtted.

Facebook kutsub üles vältima kahtlaste rakenduste allalaadimist.

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733birgit.aljaste@aripaev.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee