Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 18. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

tARTuFF purustas senise publikurekordi pea kahekordselt

Tartu armastusfilmide festival tARTuFF ületas tänavu senise publikurekordi pea kahekordselt, vahendab ERR.

 

Kuue päeva vältel kogunes festivali raames Raekoja platsile, Athena Keskusesse ja teistele üritustele orienteeruvalt 30 400 inimest, eelmisel aastal külastas festivali 17 500 filmisõpra.

Festivali populaarseimaks filmiks osutus briti retrokomöödia "Haridus". Filmi jälgis üle 4000 inimese, saades sellega viimaste aastate suurima külastatavusega filmiseansiks Eesti kinoajaloos. Vaadatavuselt järgnes USA romantiline komöödia "Adam" ja prantslaste "Mikmakid", mida mõlemat vaatas üle 3000 inimese.

Kokku käis Raekoja platsil mängufilme vaatamas ümmarguselt 25 000 inimest.

Publikuhääletuse tulemusel osutus vaatajate lemmikuks Rootsi dokumentaalfilm "Paradiis".

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700