Urve Vilk • 24. august 2010
Jaga lugu:

Anu Soosaar: eetilisuse osas äris arenguruumi jätkub

ASi Skokotel juhatuse esinaise Anu Soosaare sõnul meie äris arenguruumi eetilisuse osas veel jätkub.

"Ma nimeliselt ei hakkaks kedagi välja tooma, pealegi on võimalik hinnata ainult ärimehe kohta välja kujunenud kuvandit, mitte reaalsust, kuna tema raamatupidamisse ju ei näe," vastas Anu Soosaar küsimusele, keda ta peab Eesti eetilisemaks ärimeheks. "Aga minu hinnangul on meil arenemisruumi selles osas veel küllaga," lisas ta.

Soosaare sõnul on seadusandluses olnud palju auke, mida on järjest avastatud ning kinni pandud. "Huvitav, kui paljud on seda reaalselt ära kasutanud. Näiteks aktsiakapitali suurendamise ja vähendamise võimalust, mis mõjutab dividende ja makse. Seaduse silmis on kõik jokk, aga samas on tegu eetiliselt kaheldava käitumisega, siin hakkab mängima rolli inimese sisimas olev," rääkis Soosaar, kelle sõnul arenguruumi selles osas on veel palju. 

Anu Soosaar vastas Äripäeva päevaküsimusele - keda peate Eesti eetilisemaks ärimeheks?

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733birgit.aljaste@aripaev.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee