Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anu Soosaar: eetilisuse osas äris arenguruumi jätkub

ASi Skokotel juhatuse esinaise Anu Soosaare sõnul meie äris arenguruumi eetilisuse osas veel jätkub.

"Ma nimeliselt ei hakkaks kedagi välja tooma, pealegi on võimalik hinnata ainult ärimehe kohta välja kujunenud kuvandit, mitte reaalsust, kuna tema raamatupidamisse ju ei näe," vastas Anu Soosaar küsimusele, keda ta peab Eesti eetilisemaks ärimeheks. "Aga minu hinnangul on meil arenemisruumi selles osas veel küllaga," lisas ta.

Soosaare sõnul on seadusandluses olnud palju auke, mida on järjest avastatud ning kinni pandud. "Huvitav, kui paljud on seda reaalselt ära kasutanud. Näiteks aktsiakapitali suurendamise ja vähendamise võimalust, mis mõjutab dividende ja makse. Seaduse silmis on kõik jokk, aga samas on tegu eetiliselt kaheldava käitumisega, siin hakkab mängima rolli inimese sisimas olev," rääkis Soosaar, kelle sõnul arenguruumi selles osas on veel palju. 

Anu Soosaar vastas Äripäeva päevaküsimusele - keda peate Eesti eetilisemaks ärimeheks?

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700