Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USAs nõuavad naised õigust olla avalikus kohas palja ülakehaga  

USAs nõuavad naised õigust olla avalikus kohas palja ülakehaga.

Üle kogu Ameerika Ühendriikide leidsid aset pisut tavatud protestimeeleavaldused. Neid organiseerinud ühendus tahab, et sarnaselt meestele, võiksid avalikes kohtades käia palja ülakehaga ringi ka naised, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Mõnel pool toetasid protestivaid naisi bikiinidesse riietatud mehed.

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700