Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 30. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Emmy auhinnad läksid uutele seriaalidele 

USA telesarjade Emmy'de auhinnatseremoonial pärjati sel korral uusi seriaale; parimaks draamasarjaks valiti "Mad Men", mis võitis ka parima stsenaariumi auhinna.

Tõsielu kategoorias katkestas seriaal "Top Chef" sarja "Amazing Race" seitsme aastase võidulaine. Komöödiaseriaalide kategoorias said kuldkuju Jim Parson peaosa eest "Suure Paugu Teoorias" ja Edie Falcon "Ões Jackis", vahendab ERR.

Telesaadete seas tunnistati parimaks Jon Stewarti juhitav "The Daily Show, mis edestas Conan O'Brienit. Emmysid jagati 62. korda 17 kategoorias.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700