Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 30. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turismiweb: lemmikud on Tensi Reisid ja Savoy Boutique Hotel

Turismiweb.ee keskkonnas korraldatud küsitluse tulemusena selgusid portaalikülastajate lemmikhotell – Savoy Boutique Hotel ja lemmikreisifirma – Tensi Reisid.

Oma lemmiku poolt sai hääletada Turismiweb.ee keskkonnas alates 18. juunist, hääli kogunes 1522. Lemmikhotelli tiitli esikolmikusse kuulusid peale võitja veel Grand Rose Spa ja Meriton Grand Conference & Spa Hotel. Võidu otsustasid ainult kolm häält.

Lemmikreisifirma tiitlist jäid napilt ilma Hecato Reisid ja Estravel. Kokku kandideerisid rahva lemmiku tiitlile 183 hotelli ja 186 reisifirmat üle Eesti..

Iga-aastast rahva lemmikhotelli ja lemmikreisifirma valimist plaanitakse Turismiweb.ee turundusjuhi Maria-Helena Loik`i sõnul kindlasti jätkata:“Kuigi tegu on esimest aastat korraldatava üritusega, millele suurt reklaami ei tehtud, oli hääletajaid oodatust palju rohkem. Tore, et inimestele meeldib oma arvamust teistega jagada.“

Võitjad saavad oma kasutusse vastava tunnusmärgi, mille järgi rahvas neid edaspidi ka ära tunneb.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700