Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 2. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair otsib oma meeskonda kvaliteedikütte

Finnair algatas konkursi nelja sõltumatu hindaja leidmiseks, kes kahe kuu jooksul reisivad Euroopas, Aasias ja Põhja-Ameerikas ning annavad blogi vahendusel tagasisidet reisi kvaliteedi kohta.

Finnair otsib kampaania "Rethinkquality" raames nelja sõltumatut kvaliteedihindajat, kelle ülesandeks saab olema rännata 61 päeva mööda Euroopat, Aasiat ja Põhja-Ameerikat ning anda hinnanguid lendude, lennujaamade ning sihtkohtade kvaliteedi kohta, teatas ettevõte.

Kvaliteedikütid (Quality Hunters) alustavad seiklemist käesoleva aasta 4. oktoobril ning jõuavad koju detsembri alguses. Nende ülesandeks on kahe kuu jooksul anda ettevõttele reisi kohta tagasisidet, avaldada arvamust ja jagada nõuandeid. Lisaks saavad kvaliteedikütid avaldada oma mõtteid ning fotosid seiklustest läbi personaalse blogi Finnairi kodulehel.

Kõik huvilised on oodatud lugema seiklejate blogisid ning osalema aruteludes. Detsembri alguses selgub lugejate häälte põhjal, kellest saab parim kvaliteedikütt. Kõikide hääletajate ja kommenteerijate vahel loositakse välja lennupiletid kahele, Euroopa ja Aasia sihtkohtadesse.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700