15. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn on maailmas hinnatasemelt 61. kohal

Šveitsi suurpanga UBSi värskest uurimusest selgub, et Tallinn on maailma 122 vaadeldud linna seas hinnatasemelt 61. kohal.

Palgatasemelt on Tallinn 48. kohal. Ostujõu poolest asub Tallinn 43. kohal.

Hinnatasemelt kõrgeimal kohal on Oslo, järgnevad Zürich, Genf, Tokio, Kopenhaagen, New York, Stockholm, Toronto, Montreal ja London. Palgatasemelt on kõrgeimal kohal Zürich, järgnevad Kopenhaagen, Genf, Oslo, New York, Sydney, Los Angeles, Stockholm, München ja Luxembourg. Ostujõult on samuti esimesele kohal Zürich, edasi tulevad Sydney, Miami, Los Angeles, Luxembourg, Dublin, Genf, New York, Chicago ja Nicosia.

 

Autor: Urve Vilk, Romet Kreek

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700