Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 16. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post hakkab müüma kontserdipileteid 

 

Posti- ja logistikaettevõte Eesti Post sõlmis rahvusvahelise piletimüügiketiga Ticketpro koostööleppe, millega jõuavad nüüdsest Ticketpro piletid müügile ka postkontoritesse.

„Täna osutame teenust 17 postkontoris, kuid pileteid müüvate kontorite arv suureneb kindlasti juba lähikuudel. Meie postkontorite võrgustik on sobivaks väljundiks ettevõtetele, kel pole tasuv omada oma esindusvõrke,” rääkis postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Ticketpro juhatuse esimehe Märt Randoja sõnul soovitakse Eesti Posti postkontorite abiga vastu tulla suurele arvule Eesti inimestele, kes eelistavad virtuaalsetele müügikohtadele füüsilisi. „Postkontoritesse jõuavad müügile kõik meie piletid, sealhulgas näiteks väga populaarsetele Kylie, Herbie Hancocki ja Leningrad Cowboysi kontsertidele ning paljudele teistele menukatele kultuuriüritustele,“ märkis Randoja.

Varasemalt on Ticketpro olnud Stingi, Madonna ja Marilyn Mansoni kontserdipiletite ainumüüja Eestis, pileteid müüakse ka artistide esinemistele välismaal, näiteks toimunud U2 kontsertile Soomes või Lady Gaga kontsertile Poolas.

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700