16 september 2010

Huvikoolitustel kohti napib 

Tallinna Rahvaülikooli koolitusjuhi sõnul on paljudele koolitustele nagu näiteks veinikoolitus ja kunstikursus soovijaid rohkem kui koht.  

Talinna Rahvaülikooli koolitusjuht Ülle Võrno sõnul on nende koolitused jaotatud kümnesse erinevasse kategooriasse – kunst, loodus, foto, kokandus jne. "Populaarsed on läbi aastate olnud keeled ja kunstikursused, samuti on hästi menukas veinikoolitus ja muusikakursused,“ rääkis ta ning kinnitas, et põhilised kursustel käijad on täiskasvanud inimesed vanuses 25-50, ehk siis tööealised inimesed. "Vanuse alampiir on meil 16 aastat, ülemist pole,“ sõnas Võrno. "Osalejate arv märgatavalt vähenenud pole – 2009.aastal oli 2663 inimest, 2008. aastal aga 2764.“

Kohti kursustele Võrno sõnul veel on, kuid neid ei jagu kõikidele soovijatele. "Täis on veinikoolitus ja paljud kunstikursused. Üksikuid kohti on keelekursustele, siiski tuleb iga kursust eraldi vaadata,“ rääkis ta.

Autor: Urve Vilk, Ketlin Rauk

Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700