16. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huvikoolitustel kohti napib 

Tallinna Rahvaülikooli koolitusjuhi sõnul on paljudele koolitustele nagu näiteks veinikoolitus ja kunstikursus soovijaid rohkem kui koht.  

Talinna Rahvaülikooli koolitusjuht Ülle Võrno sõnul on nende koolitused jaotatud kümnesse erinevasse kategooriasse – kunst, loodus, foto, kokandus jne. "Populaarsed on läbi aastate olnud keeled ja kunstikursused, samuti on hästi menukas veinikoolitus ja muusikakursused,“ rääkis ta ning kinnitas, et põhilised kursustel käijad on täiskasvanud inimesed vanuses 25-50, ehk siis tööealised inimesed. "Vanuse alampiir on meil 16 aastat, ülemist pole,“ sõnas Võrno. "Osalejate arv märgatavalt vähenenud pole – 2009.aastal oli 2663 inimest, 2008. aastal aga 2764.“

Kohti kursustele Võrno sõnul veel on, kuid neid ei jagu kõikidele soovijatele. "Täis on veinikoolitus ja paljud kunstikursused. Üksikuid kohti on keelekursustele, siiski tuleb iga kursust eraldi vaadata,“ rääkis ta.

Autor: Urve Vilk, Ketlin Rauk

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700