Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 22. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loo oma isiklik veebikäekiri

Sa armastad oma käekirja ja ei raatsi sellest loobuda ning soovid sõpradele saata personaalsemaid kirju? Enam ei pea sa aega ja raha raiskama paberi ega markide hankimisele ning postkontoris käimisele, vaid seda kõike saab teha ka arvuti abil.

Nimelt loodi veebikeskkond www.pilothandwriting.com/, kus saab luua oma isikliku käekirja, mida veebis kasutada, vahendab Geeksugar.com.

Selleks tuleb välja printida näidiste leht, täita see oma käekirja näidistähtedega,  teha sellest veebikaameraga pilt ning salvestada. Käekirjanäidist saab ka parandada ja täiendada, kui käekiri on pidevast arvutiga kirjutamisest hukka läinud, näiteks muuta tähti paksemaks või õhemaks jne. Edaspidi saad loodud fonti kasutada personaliseeritud, sinu käekirjaga koostatud e-kirjade ja e-kaartide saatmiseks, mis võimaldab taastada pisut endisest personaalsema iseloomuga suhtlusest.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700