Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 4. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikud septembris: TOP 10

Loe lugusid, mis septembris sekretar.ee lugejaid kõige enam huvitasid!

1. 10 võimalust, kuidas leida motivatsiooni

Ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann soovitab, mida teha siis, kui tunned, et lihtsalt ei jaksa enam tegutseda? Kuidas leida see salapärane hoob, mis paneks meid uuesti käima ning laseks meil lustiga edasi liikuda?

2. 25 viisi parema päeva loomiseks

Ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann jagab soovitusi, kuidas hoolimata vahel kiusavast ebaõnnest oma päev paremaks muuta.

3.  Vaata, millised on tüüpilised vead CV koostamisel

Lisaks sellele, et hea CV peab andma ülevaate nii sinu teadmistest, oskustest kui ka isikuomadustest, on CV nii sisult kui ka vormilt sinu visiitkaart – esimene mulje, mille sa endast jätad.

4. Ärge põhjendage, ärge õigustage, lihtsalt tehke

Kui me esimest korda kuuleme oma südametunnistust sosistamas, siis teeme me ühte kahest: me kas tegutseme selle järgi või hakkame kohe endale nn ratsionaalset valet rääkima – miks me peaksime tegutsema teisiti. Kui valime esimese variandi, siis reeglina valdab meid meelerahu, kui teise, siis pinge.

5. Vaata, millised on 10 sotsiaalmeedia kasutajatüüpi

10 sotsiaalmeedia kasutajatüüpi, kirjeldades nende käitumismustrit, tegutsemismotiive, suhtlusstiili ja palju muud.

6. Ole Juht Ilma Ametinimetuseta!

Kuidas saaksime olla Tõelised Liidrid, sõltumata sellest, millist tööd teeme? Mil viisil võiksime olla eeskujud, mitte hoiatused?

7. Nullist peale. Pasta bolognese

Martin Hanson õpetab uues rubriigis, kuidas valmistada ise pasta bolognese´t.

8. LinkedIn - parim tööalane sotsiaalvõrgustik

Martin Villing kirjutab, miks persoonibrändi ja karjääri seisukohalt on kõige olulisemaks sotsiaalseks võrgustikuks LinkedIn.com, mis on Eestis seni vähem levinud. 

9. Depeche Mode valiti maailma veidraimate baaride hulka

Lonely Planet koostas maailma veidraimate baaride ja restoranide TOP 10, mille viiendalt kohalt leiame Tallinnas tegutseva Depeche Mode baari. 

10. Suurimaks julgustükiks ausus enda vastu

On kerge kujutleda julgust seoses dramaatiliste, ebaharilike olukordadega, nagu põlevast majast lapse päästmine või üle süte kõndimine. Aga kõige märkimisväärsemad julgustükid sooritatakse hetkes, mis jääb meie igapäevase elu otsustuste stiim

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700