Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 6. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siim Raie: "Talendid koju" lubab tuua tagasi 25 eestlast  

Täna algava kampaania "Talendid koju" eestvedajate arvates on hea, kui Eestisse õnnestub tagasi tuua 25 eestlast.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Siim Raie rääkis ETV hommikuprogrammis "Terevisioon", et kampaania korraldajad on lubanud projekti rahastavale Riigikantseleile saavutada tuhandeid kontakte välismaal töötavate eestlastega, vahendab ERR. Samas reaalselt tagasi on oodata palju vähem rahvuskaaslasi: "Me oleme ka tõesti lubanud 25 inimest tagasi tuua," märkis saatekülaline.

Raie sõnul on "Talendid koju" suunatud eeskätt pikka aega välismaal õppivatele noortele, kes omandavad teadmisi Põhja-Ameerika, Euroopa ja Aasia ülikoolides või on seda juba varem teinud.

Hetkel on tagasipöördujatele reaalselt kümme tööpakkumist, mis peaksid olema väga atraktiivsed.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700