Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme algab täiskasvanud õppija nädal

8.–15. oktoobril toimub taas Täiskasvanud Õppija Nädal (TÕN), mille osana toimub ka Tallinna Ülikoolis palju erinevaid sündmusi, kuhu oodatakse kõiki täiskasvanuid avastama erinevaid ülikooli poolt pakutavad õppimis- ja arendusvõimalusi.

Huvilistel on võimalik osaleda näiteks kunstiteraapiate workshopil, BFMi teabepäeval "Kuidas teha filmi?" või kepikõnni koolitusel. Karjääri- ja nõustamiskeskus ootab kõiki huvilisi teemaseminarile "Teadlik valik - ülikool!".

Rakvere Kolledžis on võimalik külastada vanaemade käsitöönäitust ja osaleda õpitoas. Haapsalu Kolledž korraldab koostöös Rahvaülikooliga kunstikohviku.

Karjääri- ja nõustamiskeskus pakub TÕNi raames kõigile huvilistele võimaluse saada personaalset konsultatsiooni karjääriplaneerimise või VÕTA võimaluste ja TULE programmi osas.

Kogu nädala vältel saab Mare õppehoone aatriumis (Uus-Sadama 5) vaadata erinevaid Virtuaalse Ülikooli külalislektorite ja Studia Generalia loengute ning intervjuude salvestisi.

Nädala raames toimub 14. oktoobril ka ülikooli traditsiooniline partnerpäev, kus tänavu tõstetakse fookusesse põlvkondade vahelise õppimise teema.

Lisainfot TLÜ Täiskasvanud Õppija Nädala kohta leiab aadressilt www.tlu.ee/TON2010 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700