Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on Aasta naine 2010? 

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon ehk BPW Estonia kuulutas välja Aasta naise 2010 valimise ning kutsub kõiki organisatsioone, ettevõtteid ja üksikisikuid esitama kandidaate.

"Ma arvan, et aasta naine on väga väärikas ja tähtis tiitel," rääkis BPW Estonia president Pille Ruul ETV saates "Terevisioon", vahendab ERR. "Ta on ilusaks eeskujuks ja toredaks motiveerijaks Eesti naistele olema aktiivsed oma alal, ühiskonna elus, ja julgema oma unistusi ellu viia."

Eesti naine 2010 tiitli kandidaadiks saab esitada Eesti vabariigi kodanikke, ühiskonnaelu aktiivseid mõjutajaid, väljapaistvaid ja oma ametis pädevaid naisi, kes tegutsevad äris, teaduses, kultuuris või mõnel muul elualal.

Kandidaate saab esitada kuni 15. oktoobrini meiliaadressil [email protected]. Aasta naine 2010 tehakse teatavaks 11. novembril.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700