Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aku Sorainen: 1990ndate ärikultuur sarnanes liikluskultuuriga

1990ndad aastad, mil Eestisse tulin, oli huvitav ja tänasest üpris erinev aeg, meenutas advokaadibüroo Sorainen vanempartner Aku Sorainen Pärnu juhtimiskonverentsil.

„Kõik tahtsid arveldada sularahas, nagu kardeti midagi ja kahtlustati. Ka liikluskultuur oli hoopis teine. Sõitsin vana Škodaga, minu taga oli BMW, millele ma jäin ristmikul ette, kuna minu vana Škoda ei saanud piisavalt kiiresti minema. BMW andis algul signaali, et ma eest ära sõidaksin. Seejärel tulid autos olnud mehed autost välja ja hakkasid minu poole liikuma. Ma arvasin, et nad ei tule mind tervitama, nii et lukustasin ettenägelikult uksed. Siis sain oma Škodaga juba liikuma," meenutas Aku Sorainen, lisades, et tolle aja ärikultuur oli sarnane tolleaegsele liikluskultuurile.

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700