Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti uhkeim puhkus Fra Mares

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) poolt oktoobris läbi viidud sügiskampaania raames valiti „Eesti uhkeim puhkus", mille pälvis Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett.

Puhka Eestis kampaania eesmärgiks on ärgitada inimesi avastama ja osa saama sügisestest puhkamisvõimalustest Eestis. Kampaaniat kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul sooviti sügiskampaaniaga juhtida tähelepanu sellele, et Eestis saab väga mitmekülgselt ka sügispuhkust veeta. „Siseturismi kõrghooaeg on meil suvel ning sügisel ja talvel kiputakse pigem välismaale, kuid me üritame seda harjumust muuta, näidates, et ka Eestis on sellel perioodil väga palju põnevaid puhkamisvõimalusi," ütles Tarmo Mutso. Ta lisas, et sügiskampaania raames ärgitati ka turismiettevõtjaid rohkem pingutama ja tootearendusega vaeva nägema, et end klientidele atraktiivsemaks muuta.

Sügiskampaania raames valiti Puhka Eestis kodulehel olevate puhkusepakettide hulgast välja oma lemmik. „Kõige rohkem hääli sai Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett, mis pärjati väärika „Eesti uhkeim puhkus" tiitliga," märkis Tarmo Mutso. Teisele kohale hääletati Sagadi mõisa mõisaromantika pakett ning kolmandaks jäi Saunamaa ekstreemne saunaelamus koobassaunas.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700