Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 4. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimesed eurokalkulaatorid jõuavad peredesse homme

Eestisse jõudnud eurokalkulaatorid jõuavad esimestesse postkastidesse homme.

Ümbrikud eurokalkulaatori ja infotrükisega hakkavad elanike postkastidesse jõudma alates homsest, saadetiste kättetoimetamine lõpetatakse 17. novembril. Erukalkulaator jõuab 561 000 postkasti, iga leibkond saab ühe kalkulaatori, teatas Eesti Post.

Eurokalkulaatorid toodeti Eesti tarbeks Hiinas ning läks riigile maksma 4,7 miljonit krooni. Inimesed saavad kalkulaatori tasuta.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700