Maailma romantiliseim puhkusekoht on Maldiivide saarestik

World Travel Awards konkursil kuulutati maailma romantiliseimaks puhkusesihtkohaks Maldiivid.

Maldiivide saarestik asub India ookeanis, umbes 675 km Sri Lankast edelas ning koosneb 26 atollist, mis laiuvad 822 km põhjast lõunasse ja 130 km läänest itta. Atollides on kokku umbes 1190 korallsaart, neist umbes 200 on asustatud ning neist omakorda 88 saart on muudetud kuurortsaarteks, kus asuvad ainult hotellid (enamasti 1 hotell saarel). Maldiivid on troopiline paradiis, mis koosneb päikeselistest randadest, kõrgetest palmidest, kristallselge veega riffidest ja India ookeani rikkalikust floorast ning faunast.

Lisaks romantiliseimale sihtkohle valiti ka parimad lennufirmad, hotellid, lennujaamad ja autorendifirmad. Näiteks hinnati parimaks saarepuhkuse sihtkohaks Mauritius, parimaks lennujaamaks Singapore Changi Airport ning keskkonnasõbralikuimaks sihtkohaks Seišellide saar Cousine.

Võitjate täispika nimekirjaga saab tutvuda World Travel Awardsi veebilehel.

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700