16. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Madoffi naise sõrmus müüdi 550 000 dollariga

Finantspüramiidi loonud Bernard Madoffi naise suure briljandiga sõrmus leidis oksjonil ostja 550 000 dollariga, vahendas Associated Press.

Briljantidega kõrvarõngad läksid samas kaubaks 137 000 dollariga. Müüdi ka muid abielupaarilt konfiskeeritud tarbeesemeid, näiteks kantud jalanõusid, mille hind tõusis 25 dollariliselt alghinnalt 900 dollarini.

Oksjonilt saadud tulu läheb püramiidskeemis kannatanute kahju hüvitamiseks.

 

 

Autor: Urve Vilk, Anne Oja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700