19. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PP: neli õnnelikku õhtut

Novembrikuu neljal õhtul annab Tallinna linnateater neljas Eesti linnas kontserdi “Õnnelik õhtu”, kus tuleb ühes Tallinna kammerorkestriga esitamisele Eesti heliloojate looming.

Järgmisel nädalal näeb Tallinna linnateatri näitlejaid Eesti peal ringi tiirutamas. Antakse neli kontserti neljas erinevas linnas: Jõhvis, Tartus, Pärnus, Tallinnas.

Seekord on ettevõtmise mastaap korraldajate sõnul tavapärasest suurem ning võtnud muusikaasutustes elava orkestri taustal esitamise vormi.

Ka koosseis on arvukam kui varasematel kontsertidel nähtud. Peale Tallinna kammerorkestri astub lavale 18 näitlejat.

Kavas on armastatud eesti heliloojate looming. Kõlavad Olav Ehala, Valter Ojakääru ja Uno Naissoo tuntud laulud. Mis täpselt, seda ei tahtnud teatri turundusjuht Marek Demjanov veel avalikustada, sest päris lõplik valik laiast repertuaarist selgub enne ülesastumist.

“Kontsertidel on kindlasti teatrielemente juures, aga need ei ole nii teatraliseeritud kui oli “Eesti teatri laulud”. Siiski jutustatakse iga looga oma lugu,” kinnitas Demjanov. 

Tallinna linnateater “Õnnelik õhtu”

24. novembril kl 19 Jõhvi kontserdimajas

25. novembril kl 19 Tartus Vanemuise kontserdimajas

26. novembril kl 19 Pärnu kontserdimajas

27. novembril kl 20 Tallinnas Estonia kontserdisaalis

Esinevad: Andero Ermel, Mikk Jürjens, Piret Kalda, Hele Kõrve, Anu Lamp, Indrek Ojari, Evelin Pang, Ursula Ratasepp, Anne Reemann, Rain Simmul, Elisabet Tamm, Külli Teetamm, Mart Toome, Veiko Tubin, Sandra Uusberg, Andrus Vaarik, Helene Vannari ja Kristjan Üksküla

Kontserte dirigeerib Mihhail Gerts.

Piletid hinnaga 150–250 krooni on müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides ning teatri kassas.

www.linnateater.e   

Autor: Signe Sillasoo, Urve Vilk

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700