PP: sisutühi ja naljatu komöödia

Kui halbu filme ei vaataks, siis ei oskaks vist häid hinnata ja kehvikutest eristada. Film “Õigeks ajaks” on küll üks sellistest, mis paneb ka keskpäraseid suhtekomöödiaid ja ulmefilme, millest ma midagi suurt pole varem arvanud, kõrgemalt hindama.

Põhjuseid selleks on mitu. Kinokülalise väikseimgi soov on filmitemplisse minnes põnevat lugu kogeda. Sel filmil paraku mingit suurt sõnumit maailmale edasi anda pole. Võib-olla ainult seda, et vähem sahmerdades säästab igaüks maailma ja päästab iseend.
Lugu on igatahes nõrk, korduvalt nähtud ja ei midagi üllatavat. Kaks teineteisest mitte lugupidavat meest (osades Robert Downey jr Ja Zack Galifianakis), kehv asjaolude kokkulangemine, sunduslik üheskoos reisimine, et üks meestest oma esimese lapse sündi saaks näha ja teine Hollywoodi tähesära nautida, ongi kogu süžee, mis pooleteise tunni jooksul meelelahutuse asemel suutis hoopis meelt jahutada.

Loomulikult tuleb selle teeloleku juurde arvata veel hulga autode hävitamine, keevalised sõprussidemed ning labased allapoole vööd ja pilvesolekunaljad. Ja isegi nende väljamõtlemisega pole eriti pingutatud, ent see ei tohiks tegelikult üllatada.
Igatahes valdas mind filmi vaadates suur kärsitus, aeg kippus venima. Tundus, et ma polnud ainuke, sest pimeduses vilkus aeg-ajalt mobiiltelefonide ekraane, kust suure tõenäosusega kellaaega kiigati.
Ent iga halva asja juures on ka midagi head. Kahte punkti on film ikka väärt. Ühe annaks paari üksiku nalja eest, mis filmi mahtusid ja tõesti suunurgad muigele ajasid. Teise aga tüpaažide heale väljamängimisele mõningates kohtades – seal, kus stsenaarium magedusi ette ei näinud.

“Õigeks ajaks”
2/10
Kinodes alates 5.11

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara