Urve Vilk • 23. november 2010
Jaga lugu:

Retseptivõistlus: valged šokolaaditrühvlid

Koostisosad:

• 100 g muredat küpsist

• 50 g kuivatatud jõhvikaid

• 100 g sulatatud valget šokolaadi

• purustatud pähkleid

• 10 g kuivatatud lavendliõisi

• värvilisi nonparellisid

Valmistamine: Sega purustatud küpsised, sulatatud šokolaad ja jõhvikad paksuks massiks, millest veereta käte vahel trühvlipallid. Osa trühvleid veereta pähklipurus ja kaunista sulatatud valge šokolaadi triipudega, teised kasta üleni valgesse šokolaadi ning kaunista roosinuppude või lavendliõite ja nonparellidega. Lase külmkapis jahtuda.

Retsepti autor: Liisi Veetamm

Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee