Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 23. november 2010

Retseptivõistlus: valged šokolaaditrühvlid

Koostisosad:

• 100 g muredat küpsist

• 50 g kuivatatud jõhvikaid

• 100 g sulatatud valget šokolaadi

• purustatud pähkleid

• 10 g kuivatatud lavendliõisi

• värvilisi nonparellisid

Valmistamine: Sega purustatud küpsised, sulatatud šokolaad ja jõhvikad paksuks massiks, millest veereta käte vahel trühvlipallid. Osa trühvleid veereta pähklipurus ja kaunista sulatatud valge šokolaadi triipudega, teised kasta üleni valgesse šokolaadi ning kaunista roosinuppude või lavendliõite ja nonparellidega. Lase külmkapis jahtuda.

Retsepti autor: Liisi Veetamm

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700