Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 24. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta kodanikuks on Toidupanga juht Pieter Boerefijn

Kultuuriministeerium kuulutas täna välja aasta kodaniku, kelleks valiti heategevusprojekti Toidupank tegevjuht, hollandlane Pieter Boerefijn.

"17 aastat Eestis elanud, selle maa keele ära õppinud Eesti Toidupanga asutaja ja arendaja Pieter Boerefijni tegevus ja tagasihoidlik entusiasm on nakatanud paljusid ettevõtteid ja inimesi, sealhulgas vabatahtlikke," kommenteeris kultuuriminister Laine Jänes, vahendab ERR.

Boerefijn saab koos aasta kodaniku aunimetusega ligi 25 000-kroonise preemia ja Tiiu Kirsupuu skulptuuri.

Boerefijni juhtimisel on teostunud üle 900 projekti hoolde- ja vanadekodude, rehabilitatsiooni- ja päevakeskuste, vaimu- ja füüsiliste puuetega laste, noortevanglate, tänavalaste, noortekeskuste ja külaseltside toetuseks.

Viimane tuntuim algatus on Toidupank, mille eesmärk on viia annetatud toiduained puudustkannatavate peredeni.

.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700