Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 24. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mäng Restoran52: iga teine pearoog tasuta

Möödunud nädalal algas esmakordse projektina Eestis mäng Restoran52, mis annab projektis osalevates restoranides kõikidele kaardipaki ostnutele tasuta teise pearoa. 175 krooni maksva kaardipaki soetamisel on võimalik kokku hoida kuni 10 552 krooni.

Aktiivsete Eesti noorte initsiatiivil on valminud kaardipakk, mille kaardid kujutavad endast 52 erinevat restorani üle Eesti – 34 Tallinnast, kaks Mäost, 10 Tartust ja kuus Pärnust. Iga kaart tähistab ühte restorani ning restorani kaardi esitamisel saab kuni mängu lõpuni (14.11.2011) vastavas restoranis tasuta teise pearoa. 

„Meie eesmärk on tutvustada Eesti elanikkonnale kohalikul turul olevaid restorane ja suunata kohalik klientuur avastama uusi maitsed, pakkudes neile sealjuures märkimisväärset soodustust," ütles Restoran52 projektijuht Jegor Mitrofanski.

Tema sõnul on Restoran52 projekti näol tegemist esimese omanäolise projektiga, kus 52 restorani üle Eesti on hakanud mängima ühise meeskonnana ja kutsuvad mängust osa võtma kõiki! „Mängule on seatud ka väga lihtsad reeglid ehk kaartide kasutamise tingimused, mis on kirjas nii paki esimesel kaardil kui ka projekti kodulehel. Samuti leiab Restoran52 kodulehel nimekirja osalevatest restoranidest,“ lisas Mitrofanski.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700