24. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline Naiste Klubi kogub jõuluturuga raha Eesti lastele

Tallinna Rahvusvaheline Naiste Klubi kogub oma viiendat korda toimuva jõuluturuga ehk jõulubasaariga toetussummasid Eesti lastele.

Üritus on igal aastal laienenud ning eelmisel aastal saadi tuludest kokku kõigi aegade rekordsumma – 230 000 krooni. Kogu summa jagati annetustena Keila SOS Lastekülale ning veel viiele taotluste alusel valitud projektile.

Tallinna Rahvusvahelise Naiste Klubi (IWCT) Jõulubasaar korraldatakse sel pühapäeval Radisson BLU Hotellis Tallinnas. Jõulubasaaril kogunevad eri riikide suursaatkonnad oma riigile iseloomulikke tooteid müüma. Eelmisel aastal olid 24 riigi maiuspalade ja rahvusköögi kõrval esindatud ka Eesti käsitöömeistrid, kes pakkusid näiteks Haapsalu salle.

Kogu jõulubasaaril kogutud tulu läheb heategevusse. Lõviosa kogutud tulust suunatakse Keila SOS Lasteküla perele. IWCT on juba kolmandat aastat järjest toetanud ristivanemana ühte Keila SOS Lasteküla peret, aidates tasuda igapäevaseid majanduskulusid ja pakkudes toetust muude vajalike ostude sooritamisel. Osa kogutud tulust annetatakse ka sel aastal mitmele taotluste alusel valitud projektile.

Tallinna Rahvusvaheline Naiste Klubi on asutatud 1993. aastal ja Klubis on umbes 50 liiget. Klubi tegevuse eesmärgiks on korraldada üritusi ning koguda raha heategevuseks.

 

Autor: Urve Vilk, Silvia Kruusmaa

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700