Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 25. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: šokolaaditort

Koostisosad:

150 g võid

200 g tumedat šokolaadi

1 sl kakaod

3 muna

1 dl suhkrut

100 g pähkleid (omal valikul)

1 sl vaniliin suhkrut

1 dl jahu

Kaunistuseks

250 g vahukoort

200 g kohupiima

suhkrut

Valmistamine:

Sulata kastrulis või, lisa tükeldatud šokolaad ning sulata pidevalt. Sega hulka kakao, lisa purustatud pähklid, vanillsuhkur ja jahu. Kõige lõpuks vahustatud munavalge. Sega ja vala 26cm läbimõõduga koogivormi. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30-35 minutit.

Seni kui kook küpseb vahusta kohupiim vahukoore ja suhkruga. Jahtunud kook lõika pooleks määri vahele ja peale kohupiimasegu. Peale võid veel panna kas riivitud šokolaadi või küpsisepuru.

Retsepti autor: Ene Viimne 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700