Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 26. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti stiilseimad on Tiina Talumees ja Ženja Fokin 

Eilsel ajakirja Anne & Stiil galaüritusel restoranis Gloria pärjati Eesti andekaimateks ja stiilseimateks moekunstnik Tiina Talumees ning telestilist Ženja Fokin. Samuti selgusid Anne & Stiili Ilulemmik 2010 võitjad ehk aasta parimad ilutooted, mille kvaliteet ja usaldusväärsus nad teistest kõrgemale seab.

“Südantsoojendav oli nii mitmelt galakülaliselt kuulda, et eilne pidu oli nende arvates selle aasta üks glamuursemaid ja õnnestunumaid üritusi,” ütles ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivak. “Oleme pannud märgi maha ja näeme seda kui ilusa traditsiooni algust.”

Kuidas tundsid end värsked tiitliomanikud? “Olen väga tänulik tunnustuse eest! Tuleb välja, et ajan vist õiget asja!” rõkkas Ženja Fokin. “Ma võrdleks seda tunnet sünnipäevaga: kõik õnnitlevad sind, aga sa ei saagi täpselt aru, mille eest,” muigas Tiina Talumees.

 “Stiil ei ole kindlasti trend, mida sa poeakendel mannekeenide seljas näed. Stiil kiirgub sinu seest, on sinu sisemuse peegeldus,” kirjeldas Tiina Talumees stiilsust. “Tuleb kuulata oma sisemist häält, see on alati kõige õigem! Samuti julgeda unistada suurelt, liikuda ning areneda selles suunas, kus sinu töö on ka hobi ja suurim kirg, ” jagas Fokin annete avastamise ja arendamise retsepti. 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700