Urve Vilk • 29. november 2010
Jaga lugu:

Retseptivõistlus: valge hõõgvein piparkoogi grissiinidega

Sega ½ klaasi vett, 1 apelsini rõngad, nelki, 100 g suhkrut, 3 kaneelikoore tükki, lase keema ja kurna. lisa 1 pudel valget veini ja pisut konjakit.

Juurde paku piparkoogigrissiine. Vooli piparkoogitainast võimalikult peenikesed pulgad ja küpseta ahjus. Keele viivad alla, kui sinihallitusjuustu kastmega neid süüa.

Retsepti autor: Piret Paabusk

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee