Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 29. november 2010

Retseptivõistlus: valge hõõgvein piparkoogi grissiinidega

Sega ½ klaasi vett, 1 apelsini rõngad, nelki, 100 g suhkrut, 3 kaneelikoore tükki, lase keema ja kurna. lisa 1 pudel valget veini ja pisut konjakit.

Juurde paku piparkoogigrissiine. Vooli piparkoogitainast võimalikult peenikesed pulgad ja küpseta ahjus. Keele viivad alla, kui sinihallitusjuustu kastmega neid süüa.

Retsepti autor: Piret Paabusk

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700