30. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air hakkab SEBE bussipileteid müüma

Novembri lõpus alustavad koostööd bussifirma SEBE ja lennufirma Estonian Air, mille eesmärgiks on lihtsustada väljaspool Tallinna elavatel lennureisijatel lennujaama tulekut.

Tegu on pikaajalise koostööprojektiga, mille esimeses etapis avaneb võimalus Estonian Air kodulehelt osta pileteid SEBE bussidele. Sellega luuakse mugav alternatiiv näiteks isikliku sõiduvahendiga kodu ja lennujaama vahel liikumise asemele.

Hiljem on kavas luua ka  kiire ja soodne transfeeriteenus Tallinna lennu- ning bussijaama vahel ning lisada Tallinna-Tartu Täistunni Ekspressi sõiduplaanidesse püsipeatus lennujaamas.

Peale lennupileti ostu Estonian Airi kodulehel avaneb reisijale valik SEBE bussireisi sihtkohtasid, et reisija saaks koheselt otsustada lennujaama jõudmise viisi ja osta sobivad bussipiletid.

SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi rõõmustab alanud koostöö üle: “SEBE ja Estonian Air töötavad selle nimel, et muuta reisimine veelgi mugavamaks. Meie ühine eesmärk on pakkuda terviklikku lahendust reisi planeerimisel, et reisija ei peaks ilmtingimata autoga lennujaama sõitma.”

“Estonian Air soovib tuua rahvusliku lennufirma teenused maapiirkondade elanikele lähemale. Ühtlasi lubab koostöö SEBEga täiendada meie poolt pakutavate e-teenuste tervikpaketti reisi planeerimisel, kuhu muuhulgas kuuluvad reisikindlustus, autorent, hotellibroneerimine jpm,” lausus Gunnar Mägi, Estonian Airi arendusdirektor.

SEBE on 16 aastat edukalt tegutsenud kaugbussiliinide turul kaubamärkide Ekspressbuss, Täistunni Ekspress ja Noorte Ekspress all. 2011.aastast alustab SEBE linnaliikluse opereerimist Tartus. Pakutava bussiteenuse standardiks on kujunenud märksõnad - mugavalt, täpselt, turvaliselt. 

Estonian Air, Eesti rahvuslik lennukompanii, pakub otselende Eesti pealinnast Tallinnast 21 Euroopa linna, Kuressaarest ja Pärnust Stockholmi ning Vilniusest Amsterdami, Milanosse ja Stockholmi. Estonian Air pakub oma kodulehel lennupileteid rohkem kui 190 otse- või jätkulennu sihtkohta Euroopas ja valitud sihtkohtadesse kaugemal: New Yorki, Chicagosse, Washingtoni, Dubaisse, Bangkokki, Pekingisse ja Tokyosse.

 

 

Autor: Urve Vilk, Jaana Pikalev

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700