Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 30. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõestatud: mis ei tapa, see teeb tugevamaks

Vana ütlemine, et mis ei tapa, see teeb tugevamaks, on tõsi, selgus Buffalo ülikoolis läbi viidud uuringust, vahendab Geniusbeauty.

Uurimuses osalejad analüüsisid oma elu ning seda, kuidas negatiivsed sündmused on mõjutanud nende iseloomu ja tulevast elu. Uuringut juhtinud Mark Seery ja tema kolleegid märkasid, et uuringus osalejad, kelle elus oli olnud palju keerukaid aegu, olid vaimselt tasakaalukamad ja paremas seisus kui need, kelle elu oli olnud lillelisem.

Seega raskused on kasulikud, kuna tänu neile tekib tugevam iseloom ning vastupanuvõime ja oskus keerulistes oludes hakkama saada. Kui inimese elus on vähe probleeme, ei oska ta ka nende vähestega, mis tekivad, kuigi hästi toime tulla.

 

 

 

 

 

 

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700