Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 2. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikud novembris: TOP 10

Vaata, millised sekretar.ee lood pakkusid lugejatele novembris kõige enam huvi!

1. Maailma romantiliseim puhkusekoht on Maldiivide saarestik

World Travel Awards konkursil kuulutati maailma romantiliseimaks puhkusesihtkohaks Maldiivid, parimaks saarepuhkuse sihtkohaks hinnati Mauritius, parimaks lennujaamaks Singapore Changi Airport ning keskkonnasõbralikuimaks sihtkohaks Seišellide saar Cousine.

2. Motiveeritud ja särav isiksus pole värbamisel alati parim valik

 Ka paljuhinnatud isiksuse säral, mille alusel armastatakse värvata, on olemas varjuküljed, rääkis Tiina Saar.

3 Viis käitumissoovitust, kuidas mõjuda karismaatiliselt

Pole mingi saladus, et karismaatilised liidrid on edukamad motiveerijad ning loovuse ja tootlikkuse käivitajad kui teised. Hea uudis on see, et isegi kui Sa ennast karismaatilisena ei tunne, on Sul võimalus - karisma on õpitav.

4. Kes on tegelikult firma visiitkaart?

 Firmat on esindamas ja kuvandit loomas kogu personal. Igal oma roll – müügimees aktiivselt kõnesid ja ostuettepanekuid tehes, sekretär külastajaid tervitades ja kõnedele vastates ja kontori igapäevaelu korraldades, kuller kaubikuga kaupa vedades ja kliendile üle andes ning firmajuht koostööpartneriga kohtudes.

5. 3 Robin Sharma võtet asjade ära tegemiseks

Ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann jagab Kanada eneseabiguru Robin Sharma nippe aja parema juhtimise kohta.

6. Keel reedab

Kui me end jälgime, siis avastame, et elame pidevalt mingite lausete mõjusfääris, mida me endale lausume või mis meile teatud olukordades automaatselt pähe tulevad.

7. Eesti uhkeim puhkus Fra Mares

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) poolt oktoobris läbi viidud sügiskampaania raames valiti „Eesti uhkeim puhkus", mille pälvis Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett.

8. Tee end internetis nähtavaks. Tasuta

Tänapäeval võib välja öelda ühe iidse, kuid kaasajastatud klišee, et kui sind pole internetis, siis pole sind olemas. Õnneks on internetist täielikult eemalehoidvad ettevõtted vähemuses – seda ütleb kõhutunne, mitte statistika.

9. 5 ideed tarbimisbuumi lõksust hoidumiseks

Viimaste nädalate uudised näitavad, et masu on taas pöördunud tõusuks ning tarbimine kasvab taas. Mida saame teha, et vältida minevikus tehtud vigade kordamist ja ohjeldamatu tarbimisorgia ohvriks langemist?

10. Kuidas end kehtestada?

 Igaüks tahab, et tema vajadusi arvestataks. Kui olete suutnud teisi kohelda nii, et teiega ollakse rahul, tunnete end väärikamana.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700