Urve Vilk • 6. detsember 2010
Jaga lugu:

Retseptivõistlus: piparkoogimaitseline jõulukook

Vaja läheb:1,5 l purustatud kõrvitsat5 suurt muna2 kl suhkrut2 tl piparkoogi maitseainet (võib ka veidi rohkem)5 kl jahuvaniljet1 peotäis rosinaid400 gr sulatatud võid1 tl peenikest meresoola2 tl küpsetuspulbrit1 tl soodat

Valmistamine: munad vahustada suhkru ja soolaga. Lisada vanilje. Lisada sulatatud või. Nüüd segada purustatud kõrvits, munasegu,rosinad, jahu milles on kupsetuspulber ja sooda kokku. Lisada piparkoogimaitseaine. Taigen peab saama mõnusalt paks, kui vaja peaks lisama jahu.

Küpsetada 180 kraadi juures 50-60 minutit. Koogi küpsust saab proovida tikuga.

Serveerida jahtunult vaniljekastmega.

Retsepti autor: Merle Laidro

 

Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee