Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 6. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: piparkoogimaitseline jõulukook

Vaja läheb:1,5 l purustatud kõrvitsat5 suurt muna2 kl suhkrut2 tl piparkoogi maitseainet (võib ka veidi rohkem)5 kl jahuvaniljet1 peotäis rosinaid400 gr sulatatud võid1 tl peenikest meresoola2 tl küpsetuspulbrit1 tl soodat

Valmistamine: munad vahustada suhkru ja soolaga. Lisada vanilje. Lisada sulatatud või. Nüüd segada purustatud kõrvits, munasegu,rosinad, jahu milles on kupsetuspulber ja sooda kokku. Lisada piparkoogimaitseaine. Taigen peab saama mõnusalt paks, kui vaja peaks lisama jahu.

Küpsetada 180 kraadi juures 50-60 minutit. Koogi küpsust saab proovida tikuga.

Serveerida jahtunult vaniljekastmega.

Retsepti autor: Merle Laidro

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700