Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebiretseptikogu jõudis kaante vahele

Eesti suurim veebiretseptikogu ja kokandusfoorum Nami-Nami, mis on kokandushuvist sündinud ja kümme aastat veebis tegutsenud, on nüüd kaante vahele jõudnud. 

Nimelt andis kokandusportaali ja toidublogi Nami-Nami eestvedaja Pille Petersoo välja kokaraamatu, mis koondab valiku maitsvaimatest roogadest, mida Ptersoo viimaste aastate jooksul oma headele sõpradele ja kallitele külalistele on pakkunud. Kõik retseptid on Petersoo sõnul korduvalt sõprade peal testitud, heaks kiidetud ja fotodega varustatud.  

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700