Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuses valmistatakse personaalseid piparkooke

Nädalavahetusel avati Viru Keskuse aatriumis Reval Café piparkoogimaja, kus  valmistatakse  kõikidele  huvilistele kohapeal personaalse pühendusega piparkooke.

Kahe esimese päevaga osteti piparkoogimajast ühtekokku kuni 10

000 erinevat piparkooki. Piparkoogimaja  üheks  menukamaks  tooteks olid personaalse  pühendusega  glasuuritud  piparkoogid.  Ainulaadne ja isikliku sõnumiga  südamekujuline  piparkook  glasuuritakse  soovijale kohapeal ning tellija saab selle ka pakendatult kohe kätte.

Piparkoogimajas  on  võimalik valida kuni 15 erineva piparkoogitoote vahel.

Sealhulgas  on valikus jõulutäht ploomimoosiga, piparkoogitasku, pähklitega

piparkook, lumememm beseest ja erinevas suuruses piparkoogimajad.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700