Urve Vilk • 13 detsember 2010
Jaga lugu:

Retseptivõistlus: jõululaps

Koostisained:

1dl vahukoort

20gr kookoshelbeid

60gr kuivatatud maasikaid (või kirsse või jõhvikaid)

200gr valget šokolaadi

Glasuurimiseks 200gr valget šokolaadi ja 50gr kuivatatud marju, samad, mis panid eelnevalt segusse.

Valmistamine:

1. Sega vahukoor ja kookoshelbed ja maasikad potis, kuumuta. Võta pliidilt ära.

2. Pane vedelikku šokolaadi tükid ja sega ühtlaseks massiks. Jahuta.

3.Hoia šokolaadi jahedas, kuni mass on piisavalt tahenenud, et saab vormida massist pallikesi.

5.Vormi massist kuulid (suurus on maitseasi)

6.Sulata iga retsepti kohta ca 200gr valget šokolaadi ettevaatlikult veevannil. Temperatuur ei peaks tõusma üle 50 kraadi.

7.Haki alles jäetud 40gr marju peeneks, kasta kuulid vedelasse šokolaadi ja pane küpsetuspaberile tahenema, raputa 3-4 killukest punast marja kaunistuseks igale trühvlile.

8.Aseta maiustused jahedasse tahenema.

Retsepti autor: Eveli.

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733birgit.aljaste@aripaev.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee