Urve Vilk • 13. detsember 2010
Jaga lugu:

Retseptivõistlus: klassikalised valged trühvlid

Koostisained:

1dl vahukoort

3spl heledat rummi

200gr valget šokolaadi

Glasuurimiseks 200gr valget šokolaadi.

Valmistamine:

1. Sega vahukoor ja alkohol ( ja/või lisandid) potis, kuumuta. Võta pliidilt ära.

2. Pane vedelikku šokolaaditükid ja sega ühtlaseks massiks. Jahuta.

3.Hoia šokolaadi jahedas, aga mitte külmutuskapis, kuni mass on piisavalt tahenenud, nii et saab vormida massist pallikesi.

5.Vormi massist kuulid (suurus on maitseasi).

6.Sulata iga retsepti kohta ca 200gr valget šokolaadi ettevaatlikult veevannil. Temperatuur ei peaks tõusma üle 50 kraadi. Kasta kuulid vedelasse šokolaadi ja pane küpsetuspaberile tahenema. Aseta maiustused jahedasse tahenema.

Retsepti autor: Eveli.

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee