Retseptivõistluse võitjad selgunud

Sekretar.ee jõulu­retseptide konkursil valiti parimad välja kolmes kategoorias: eel­roog, praad ja magustoit.

Konkursile retsepti saatmisel oli vajalik ära märkida toidu koostisained ja kirja panna valmistamisõpetus. Iga kategooria parimad retseptid ja nende autorid, kes võitsid ajakirja Imeline Teadus aastatellimuse, selgusid lugejahäälte põhjal.

Parima eelroa vääriliseks tunnistasid sekretar.ee lugejad Piret Paabuski valge hõõgveini ja piparkoogitainast grissin’ite retsepti, parima jõuluprae retseptiks valiti Mirjam Kaunissaareahjupraad ja meeldivaimaks magustoiduks Maarja Viisilehelihtne šokolaadikook.

Soovime võitjatele palju õnne!

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara