Vaata, milliste reklaamiagentuuridega soovivad turundusjuhid koostööd teha

Eesti turundusjuhid soovivad enim teha koostööd Taevas Ogilvy, Tanki ja Divisioniga, selgus Eesti turundusjuhtide seas läbi viidud uuringust, vahendab Best Marketing.

Eesti Reklaamiagentuuride Liidu tellimusel 2010. aasta aasta viimases kvartalis Eesti turundusjuhtide seas läbiviidud rahulolu ja lojaalsuse uuringust selgub, et reklaamiagentuuride maine on klientide hinnangul jätkuvalt tõusuteel. Turundusjuhid peavad agentuuri hindamisel kõige olulisemaks strateegilist kaasamõtlemist ja eristuvate loovlahenduste pakkumist.

Uuringust selgub ka turundusjuhtide koostöösoov erinevate reklaamiagentuuridega ning agentuuride üldine tuntus. Eesti turundusjuhid soovivad enim teha koostööd reklaamiagentuuriga Taevas Ogilvy, järgnevad Tank ning Division.

Kõige suurema spontaanse tuntusega reklaamiagentuur on Der Tank, esmamainimistel on Der Tanki ja Taevas Ogilvy positsioon võrdne, järgnevad Kontuur Leo Burnett, Division ja Age McCann.

Uuringus, mille viis läbi GfK Custom Research Baltic, küsitleti 242 Eesti turundusjuhti.

Loe pikemalt Best Marketingist..

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara