Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 1. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas töötaja tohib üle viia teisele tööle?

Küsimus: Firmas ei ole hetkel tööd pakkuda kõigile kolmele maniküür-pediküürijale. Kõik on tööl töölepinguga. Kas on võimalik neid rakendada (ise nad nõus ei ole) näiteks basseini või hotellitubade (kuuluvad sama firma koosseisu) koristustöödel, kuna koristajaid on vähe tööl.

Vastus: Maniküür-pediküürijate töölerakendamine koristustöödel eeldab muudatuse tegemist kokku lepitud töö sisus ehk tööülesannete kirjelduses, mis on töölepingu üheks kohustuslikuks tingimuseks. Töölepingus muudatuste tegemine eeldab töötaja nõusolekut. Ühepoolselt ei saa tööandja töötajat teisele tööle üle viia.

Küsimusele vastas Äripäeva käsiraamatute foorumis LAWIN Lepik & Luhaäär.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700