Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 28. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsitlus: iga teine lugeja peab ennast ilusaks

Pooled sekretar.ee lugejatest vastasid  küsimusele, kas nad on ilusad, jaatavalt.

21% lugejatest peab ennast väga ilusaks ja 29% enam-vähem ilusaks. 19% vastanute sõnul pole nad oma välimuses päris kõigega rahul, 18% peab ennast tavaliseks, 3% ei oska enda ilu hinnata ning 10% vastanutest peab ennast koledaks.

KÜSITLUSE TULEMUSED

Kas oled enda arvates ilus?

vastajate arv protsentides,  785 häält

Jah, väga21%

Jah, enam-vähem29%

Kõigega pole päris rahul19%

Ei oska hinnata3%

Täitsa tavaline18%

Ei ole10%

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700