Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 15. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estravel avas lennupiletite internetipoe

Reisibüroo Estravel avas eestikeelse toega lennupiletite internetipoe Sky24.ee, mille sihtrühmaks on soodsat hinda otsivad reisihuvilised.

„Seni puudus Eesti turul ülesehituselt lihtne, hinnalt soodne, aga samas usaldusväärne ja kvaliteetne teenusepakkuja,“ ütles SKY24.EE ärijuht Matti Pruul.

SKY24.EE turuletoomisel on Pruuli sõnul arvestatud mitmeid aspekte, sealhulgas majanduse kasvule pöördumist, üleminekut eurole ja uute lennuliinide avamist Tallinna lennujaamast. „Kui lisada sellele majanduskriisist taastuva Eesti kasvupotentsiaal, saame parima alguspunkti uue äri alustamiseks. SKY24.EE eesmärk on saada Eestis valdkonna liidriks.“

Pruuli sõnul tuleneb portaali hinnaeelis asjaolust, et portaali personalikulud on viidud miinimumini, enamik protsesse automatiseeritud ning see ei paku liigseid lisateenuseid.

Praegu on avatud SKY24.EE esialgne versioon, muu hulgas lisatakse internetipoele ka vene ja inglise keel.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700