Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 23. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: maailma kõrgeim hotell

29. märtsil avatakse maailma kõrgeimaks hotelliks nimetatud Ritz-Carlton Hongkong. Hotell asub ühes Hongkongi uuemas ostukeskus (International Commerce Center), paiknedes 490 meetri kõrguse hoone 16 ülemisel korrusel  – 102. korrusest 118. korruseni, vahendab Travel.usatoday.com.

Varem on maailma kõrgeima hotelli tiitlit kandnud Park Hyatt Shanghais, mis võtab enda alla linna kõrgeima pilvelõhkuja ülemised korrused (79-93).

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700